Kejt Vinslet umalo odustala od glume nakon Titanika: To je bilo previše VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 08:06

Kejt Vinslet umalo odustala od glume nakon "Titanika": "To je bilo previše" VIDEO

Izgleda da Kejt Vinslet ima loša iskustva vezana za klasik Džejmsa Kamerona - "Titanik", što ne čudi jer je čak i Leonardo Dikaprio imao svoj deo problema nakon uspeha filma.

Vinslet je u raznim intervjuima govorila o tome kako joj je bila potrebna podrška kako bi upravljala ekstravagantnom popularnošću stečenom nakon filma iz 1997. godine.

Gluma Leonarda Di Kaprija i Kejt Vinslet kao Džeka Dosona i Rouz Devit Bukater naišla je na veliko divljenje od čitavog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sveta i to ih je katapultiralo na sami vrh slave.

Ali, nažalost, zvezda "Sense and Sensibility" prošla je kroz traumatičan period nakon što je osetila da je popularnost toliko velika, da ne može sa njom da se nosi. Prema izveštaju BBC News-a, Vinslet je tvrdila da joj je bilo veoma problematično da se suoči sa iznenadnom slavom.

"Nije lako proći kroz taj nivo izloženosti tako naglo. Ono što bih volela je da sam imala više podrške tokom tih prvih dana. Zaista je teško. Živeo sam u svom lepom malom dvosobnom stanu u severnom Londonu... i odjednom nisam mogla samo da prođem ulicom i kupim mleko.”

Kejt Vinslet je dodala da je od srca želela nekoga pored sebe ko bi je obavestio o posledicama slave.

"S obzirom da su se stvari menjale preko noći, volela bih da sam poznavala ljude koji su mogli da kažu 'ovo je ono što će se dogoditi'. Volela bih da sam znala više ljudi koji su zaista prošli kroz to. To je šokantno, to je kao da ste dobili 55 beba prirodnim putem u kratkim razmacima."

Majka troje dece je takođe priznala da je zamalo odlučila da napusti industriju nakon što nije bila zadovoljna slavom. Ali, na sreću, glumica je zauzela drugačiji stav i počela da radi na malim projektima kao što su "Iris and Quills".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.