Kejt Midlton ponovo fotografisana nakon skandala FOTO

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 18:24

Kejt Midlton ponovo fotografisana nakon skandala FOTO

Princeza od Velsa je danas viđena pored princa Vilijama kako napuštaju dvorac Vindzor, samo nekoliko sati nakon što se izvinila zbog uređivanja porodične fotografije objavljene na Dan majki.

Princ od Velsa krenuo je ka Vestminsterskoj opatiji na godišnju službu Dana Komonvelta sa svojom suprugom pored sebe.

Međutim, umesto povratka kraljevskim dužnostima, saznajemo da se Kejt uputila na privatni sastanak.

Nije poznato kuda je išla princeza od Velsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali bilo je jasno da je išla istim putem kao njen suprug ka centru Londona pred službu zakazanu za 14.45, kojoj su prisustvovali stariji članovi kraljevske porodice, uključujući kraljicu Kamilu i princezu En.

Kejt je gledala kroz prozor dok je Vilijam izgleda čitao neke beleške, a nije se očekivalo da će se pojaviti u javnosti sve do posle Uskrsa nakon njene operacije stomaka i dvonedeljnog boravka u privatnoj londonskoj bolnici u januaru.

U isto vreme, Kensingtonska palata je bila pod sve većim pritiskom da objavi originalnu fotografiju povodom Dana žena nakon što se princeza od Velsa izvinila, priznajući da je uredila porodični portret na kojem je sedela sa svojom decom, piše Dejli mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.