Kejt Midlton ne oprašta i ne zaboravlja: Nema prave topline zbog svega iz prošlosti

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 09:02

Kejt Midlton ne oprašta i ne zaboravlja: "Nema prave topline zbog svega iz prošlosti"

Megan Markl i princeza Kejt su ponovo u kontaktu, pišu britanski mediji.

Vojvotkinja od Saseksa i princeza od Vejlsa navodno razgovaraju, ali razgovorima nedostaje "prava toplina" zbog napetog odnosa i verovatno se neće ostvariti više od površnog odnosa.

Razgovori koje vode njih dve trenutno su formalni budući da Kejt nije spremna da oprosti i zaboravi, navodi se.

"Megan je već stupila u kontakt s Kejt kao i sa svojim svekrom da im oboma poželi brz oporavak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali to je još uvek na formalnom nivou i verovatno će ostati tako - nema prave topline zbog svega što se dogodilo u prošlosti", kaže kraljevski stručnjak i autor Tom Kvin za Mirror.

"Kejt prihvata sve dobre želje, ali je nevoljna da oprosti i zaboravi. Jednostavno ne veruje Megan da neće javno izneti stvari ako dođe do nesporazuma ili najmanjeg neslaganja. Neki oblik odnosa će se razviti - s Meganine strane primarno zbog dobrobiti brenda Sussex, ali će uvek biti površan. One ne mogu da vrate međusobno poverenje", zaključuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.