Katarina Žutić: Aleksić je već mator čovek, žao mi je što se ovo nije desilo ranije VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 12:08

Katarina Žutić: "Aleksić je već mator čovek, žao mi je što se ovo nije desilo ranije" VIDEO

Katarina Žutić uključila se u jutarnji program u koji ju je pozvala TV "Prva" da prokomentariše slučaj sistematskog seksualnog zlostavljanja koje je sprovodio vlasnik škole glume Miroslav Aleksić. Žutićeva je rekla da joj je ta škola delovala kao "vešticina kuća iz bajke Ivica i Marica", u kojoj samo spolja izgleda sve prelepo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Trauma je veća kad neko koga smatrate većim ocem od vašeg oca uradi tako gnusnu stvar": Kaja Žutić o zlostavljanju koje je vršio Mika Aleksić

Izvor: Blic, 20.Jan.2021

Glumica Katarina Kaja Žutić uključila se jutros u jutarnji program televizije "Prva", gde je govorila o zlostavljanju koje je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić vršio nad učenicama koje su pohađale njegovu školu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.