Karmen Elektra izgleda atraktivnije nego pre 30 godina FOTO

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 09:19

Karmen Elektra izgleda atraktivnije nego pre 30 godina FOTO

Mnogi se pitaju zašto se ova neponovljiva "čuvarka plaže" ne pojavljuje češće u javnosti.

Karmen Elektra (50) nedavno se pojavila na dodelili People`s Choice nagrada u Santa Moniki u Kaliforniji. Za ovu priliku, glumica je izabrala atraktivnu haljinu sastavljenu od dva dela.

Gornji, srebrni deo čini grudnjak, dok donji deo je crna suknja od svile. U domenu šminke, izabrala je momenat koji je dominirao dvehiljditih - u pitanju je jaka crna senka.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karmen se proslavila se tokom devedesetih godina u seriji "Čuvari plaže", a sada s vremena na vreme učestvuje u rijalitijima kao što su bili "So You Think You Can Dance" i "Britain's Got Talent".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.