Karmen Elektra i Dženi Makartni pozirale u oskudnim bikinijima: Pedesete izgledaju tako dobro FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 14:02

Karmen Elektra i Dženi Makartni pozirale u oskudnim bikinijima: "Pedesete izgledaju tako dobro" FOTO

Glumice Dženi Makartni (50) i Karmen Elektra (51) udružile su snage i snimale su novu kampanju za Skims, brend Kim Kardašian.

Obe glumice koje su važile za seks simbole i koje su bile veoma popularne devedesetih godina, a sad su pozirale u bikinijima dok zajedno peru automobil.

Tom prilikom Makartnijeva je rekla: "Ne mogu biti uzbuđenija zbog najnovije kampanje Skimsa" i nastavila:

"Energija na setu je bila neverovatna, pogotovo na snimanju uz Karmen koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgleda fantastično! Činilo se kao da smo se vratili u devedesete, a godinama kasnije još uviek se zabavljamo!", nastavila je.

I Elektra se odlično zabavila: "Ponovno ujedinjenje s Dženi za ovu kampanju je kao san. Ne samo da još uvek izgleda neverovatno, već je unela i najbolju energiju na set", rekla je Electra o snimanju.

U saopštenju brenda Kim Kardašijan stoji da ovom kampanjom proslavljaju uticaj koji su ove žene imale na pop kulturu i njihovu bezvremensku privlačnost i podsete svet da se samopouzdanje i seksepil ne mogu ograničiti: "Pedesete nikada nisu izgledale tako dobro!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.