Kardi Bi uzvraća udarac: Devojku iz publike mikrofonom gađala u glavu VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 09:46

Kardi Bi uzvraća udarac: Devojku iz publike mikrofonom gađala u glavu VIDEO

Gađanje muzičkih zvezda na nastupima se nastavlja.

Ovoga puta "na red je došla" i pevačica Kardi Bi, koju je osoba iz publike, na koncertu u Las Vegasu, poprskala pićem. Kardi nije poput ostalih do sada ostala suzdržana, već je u sekundi "uzvratila udarac".

Naime, pevačica je, vidno besna, u istom trenutku gađala mikrofonom određenu osobu koja ju je polila pićem, čime su svi ostali šokirani. Kako se vidi iz snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbeđenje je odmah reagovalo, međutim, kako se tačno ova jeziva scena završila još uvek nije poznato.

Fanovi su Kardi Bi navodno čekali da otpočne nastup skoro dva sata, i to na temperaturi od 45 stepeni, pa se smatra da to može biti uzrok za ovaj incident, iako, naravno, za nasilje razlozi ne postoje.

Ovo nije prvi put da je Kardi odlučila da iskoristi mikrofon za nešto drugo, a ne za pevanje: noć pre ovog nastupa, iznervirala se u jednom klubu kad je di-džej prekinuo jednu od njenih pesama, a zatim ga takođe gađala mikrofonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.