Kao da je predviđao šta će mu se dogoditi: Ne može život bez smrti VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da je predviđao šta će mu se dogoditi: "Ne može život bez smrti" VIDEO

Jedan od najvećih košarkaša 21. veka Kobi Brajant poginuo je u padu helikoptera u nedelju uveče po srednjoevropskom vremenu.

Imao je 41 godinu, a ono što se primećuje kroz njegov život jeste svakako to da na neki način kao da je i sam Brajant predviđao svoju pogibiju, a nije mu bilo strano ni da govori o smrti i odnosu koji ima prema njoj.

Tako je u jednom intervjuu za "Ringer" odgovorio baš na pitanje kakva je njegova veza sa smrću.

"Imam komfornu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezu sa smrću. To je razumevanje. Ne možete da imate život bez smrti, ne možete da imate svetlo bez tame. Stvar je u prihvatanju. Kad dođe vreme da odlučite da se penzionišete, to je stvar prihvatanja da si smrtan s kojim se suočavaju svi sportisti. Ako se boriš, onda ćeš se uvek u sebi boriti, tako da sam ja ležeran po tom pitanju", odgovorio je Kobi na pitanje voditelja.

Ove njegove reči zvuče izuzetno jezivo i proročanski posmatrajući ih iz ove situacije, posle poslednjih događaja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.