Kao da je Zejnep najzad našla svoju sreću

Izvor: B92, 12.Nov.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da je Zejnep najzad našla svoju sreću

"Majka" svaki dan u 19:00 na TV PRVA. Pročitajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi.

Prošlo je više od godinu dana od Zejnepine operacije. Ona je na nogama, bavi se fotografijom, udala se za Sinana i njeni snovi su ostvareni. Ali joj je velika poslovna podrška, a knjiga koju upravo treba da promoviše posvećena je Zejnepinom životu. Iako se Ali zabavlja sa Duru, svi znaju da mu je Zejnep tiha patnja.

S druge strane, Šule i Džengiz dobili su sina Hasana, ali njih dvoje nastavljaju po starom. I dalje su nezainteresovani za decu, ne hrane ih, tako da je Melek prinuđena i da brine o bratu i da moli ljude da joj pomognu da ga nahrani.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da, Melek je živa. Neko je želeo živu da je sahrani

Izvor: B92, 13.Nov.2017, 10:51

"Majka" svaki dan u 19:00 na TV PRVA. Pročitajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi...Od momenta kada je spazila fotografiju, na kojoj je prepoznala Melek, i strpala je u tašnu skrivajući je od Zejnep, gospođa Gonul je uznemirena. Kako je moguće da je devojčica živa, kada su im rekli da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.