Kanje se hvalio da je prevario Kim i sa kojom pevačicom je spavao

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 12:04

Kanje se hvalio da je prevario Kim i sa kojom pevačicom je spavao

Kanje Vest nije precizirao kada se dogodila afera pa nije najjasnije da li se to dogodilo za vreme braka sa Kim ili ranije.

Reper Kanje Vest priznao je članovima svog tima tokom Saint Pablo turneje 2016. godine da je bio sa američkom pevačicom i glumicom Kristinom Milian.

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama sa drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Ipak, poznati reper nije precizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada se dogodila njegova afera sa Kristinom Milian pa nije najjasnije da li se to dogodilo za vreme braka sa Kim ili ranije.

Bivši suprug Maraje Keri i bivši dečko Kim Kardašijan, Nik Kanon, i Kristina Milian bili su u vezi od 2003. do 2005. godine stoga Kanjeov komentar o njemu sugeriše da se afera sa Milian dogodila pre veze sa Kim Kardašian.

Milian se čak pridružila Vestu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio sa njom i na njenoj pesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

"Njegov tim se smejao na sve to i nisu znali šta bi rekli. Ne znam kako bi se Kristina osećala da je znala šta je sve govorio o njihovom seksu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Niko nije siguran da li Kim zna da su se njih dvoje spetljali, no očito je da su bili bliski godinama i da su sarađivali", otkrio je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.