Kanje i Bjanka na neprijateljskoj teritoriji FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 14:00

Kanje i Bjanka na neprijateljskoj teritoriji FOTO

Kanje Vest se pojavio na Superbol-u sa svojom suprugom Bjankom Ćensori, a tamo je bila njegova bivša supruga Kim Kardašijan i Tejlor Svift, sa kojom takođe nije u dobrim donosima.Ono o čemu se dodatno spekuliše jeste da Kanjea i Bjanku potencijalno čeka zatvor.

Reper (46) i njegova supruga, imali su ekstravagantne odevne kombinacije. Kanje je nosio masku sa krstom koju je dizajnirao Aleksandar MeKvin, crnu kožnu jaknu i sjajne kožne pantalone, dok je Bjanka nosila jaknu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sjajni kapuljaču.

Reperov brak sa Kim Kardašijan zvanično je završen 2021. godine, a ona je od tada započela vezu sa Odelom Bekamom Jr.

Kanje je, takođe, ranije bio uključen u dramu sa Tejlor nakon što se uvredila zbog stiha u njegovoj pesmi "Famous" iz 2016. godine, kada mu je objavila rat.

Podsetimo, spot za pesmu "Famous" prikazuje golu Tejlor koja leži pored njega u krevetu, zajedno sa čitavim nizom drugih slavnih ličnosti i sa golišavom Kim sa druge strane. U ovoj pesmi postoje stihovi koji su Tejlor dodatno dovedli do besnila: "Osećam da bih i dalje mogao da imam seks sa Tejlor. Zašto? Ja sam tu kučku učinio poznatom.", glase stihovi pesme.

Kanje je branio stih, tvrdeći da je imao razgovor sa Tejlor o spornim stihovima unapred, što je ona porekla, piše Dejli Mejl.

Kanje Vest i Bjanka Ćensori nedeljama su u centru pažnje zbog svojih autfita i ponašanja u javnosti.

To je izazvalo reakcije okoline na potencijalno pravno delovanje protiv slavnog para zbog javne nemoralnosti.

Podsetimo, ovaj par se pojavio u Las Vegasu, kada je Bjanka nosila gotovo providan bodi ispod kabanice, a Kanje je nosio kaput i gumenu masku.

Slike ovog para su brzo postale viralne i korisnici društvenih mreža su izrazili snažno neodobravanje, nazivajući Bjanku "odvratnom" i podstakli su rasprave koje su eskalirale do zahteva za potencijalno hapšenje popularnog para.

Bilo je i komentara koji govore da Kanje kontroliše Bjanku i da joj bira odeću, a da ona nije svesna da to nije samo nepristojno već ilegalno u smislu javne nemoralnosti.

Takođe, "Mirror" je naveo da se na društvenim mrežama, posebno nakon pojavljivanja Bjanke u providnoj kabanici, poziva i na njihovo hapšenje.

Njena porodica i prijatelji su zgroženi jer se situacija sve više pogoršava, rekao je izvor blizak Ćensorijevoj, objašnjavajući da Bjankini bližnji počinju da brinu.

Bjanka očigledno ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i da svima daje loš primer, već i da potencijalno krši zakon.

Navodno je Bjankina porodica rešila da je razdvoji od Kanjea. Ona je zatražila pauzu, ali su se ubrzo pomirili i ona ga je podržala u njegovom povratku karijeri.

Kanje je konačno izbacio svoj novi album "Vultures".

Neizvesno je da li će uspeti da spasi svoju karijeru usled navodnih finansijskih problema, a već je kritikovan zbog antisemitskih stihova na albumu.

Osim toga, kritikovan je što je svoju ćerku Nort Vest uključio u prvi video za pesmu “Talking”, ali nije odgovarao na kritike, piše "The Things".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.