Kanje Vest zabrinuo fanove: Kralju, imaš hemoroid na sredini usne VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 13:10

Kanje Vest zabrinuo fanove: "Kralju, imaš hemoroid na sredini usne" VIDEO

Kanje Vest je izazvao zabrinutost među svojim obožavateljima nakon što mu se pojavila izraslina na sredini gornje usne, otprilike mesec dana nakon što je prošao kroz eksperimentalnu stomatološku operaciju.

Reper je nedavno potrošio oko 850.000 dolara na uklanjanje svih svojih zuba i zamenio ih protezom od titanijuma koju je sam dizajnirao.

Nakon njegove poslednje objave na Instagramu fanovi su počeli da se pitaju šta se dešava sa njegovom gornjom usnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Komentari nisu prestajali da se nižu: "Šta nije u redu s tvojom gornjom usnom?", "Šta je ta kvržica na sredini njegove gornje usne?", "Kralju, imaš hemoroid na sredini usne", glasili su samo neki od komentara njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, piše TMZ.

Implantat koji je Kanje koristio za svoju protezu opisan je kao potpuno novi hirurški model, a Dejli Mejl izveštava da su ove proteze "skuplje od dijamanata". Proteza mu je ugrađena od strane dr Tomasa Konevila iz Beverli Hilsa.

Očigledno, Kanje Vest i dalje intrigira svoje obožavatelje ekscentričnim odlukama i transformacijama, ali je istovremeno izazvao zabrinutost među nekima zbog izgleda njegove gornje usne nakon najnovijeg zahvata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.