Kanje Vest traži luksuznu bolnicu za lečenje  rešio je da bude bolji čovek

Izvor: B92, 12.Apr.2022, 16:54

Kanje Vest traži luksuznu bolnicu za lečenje " rešio je da bude bolji čovek

Reper Kanje Vest je u poslednjih godinu dana izložen velikom medijskom pritisku zbog razvoda sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Kanje trpi veliki pritisak nakon što je njegov lični i poslovni život bio do detalja izložen javnosti.

S druge strane, 44-godišnja legenda repa radi na sebi i želi da očisti misli od negativnog uticaja svih koji ga mrze. On se navodno leči zbog svog ponašanja i ima snažan podstrek da krene na terapije.

Kako različiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji prenose, Kanje Vest želi da bude bolja osoba i divan otac.

Naime, reper ima čitav tim ljudi koji mu pomaže da pronađe adekvatnu terapiju, a kako Kanje traži luksuzna mesta, za sada su u obzir došle ustanove u Arizoni i u Americi.

Inače je poznato da reper ima bipolarni poremećaj već godinama unazad, a nakon što navodno neko vreme nije pio propisanu terapiju, ponovo joj se vratio.

U poslednjih nekoliko meseci odustao je od mnogih nagrada i nastupa, a jedan od njih je nastup na festivalu “Koačela”, gde je bilo planirano da bude glavna zvezda.

Sve se događa nakon što je doživeo višestruke javne prekore bivše supruge Kim Kardašijan i njenog novog dečka Pita Dejvidsona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.