Kanje Vest objavio eksplicitan snimak supruge FOTO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 10:28

Kanje Vest objavio eksplicitan snimak supruge FOTO

Kanje Vest objavio je, pa izbrisao, snimak svoje supruge Bjanke u toplesu u hotelskoj sobi.

U video klipu, Bjanka je pozirala u mrežastoj majici dugih rukava koja je bila providna. Videle su se sve njene obline, a ona je sedela na krznenom pokrivaču. Ovu "odevnu kombinaciju" uparila je sa crnim uskim pantalonama visokog struka i ogromnim šeširom koji joj je pokrivao ramena. U pozadnini je svirala klavirska muzika, a video koji je Kanje postavio na svoj Instagram profil je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nestao.

Ranije tog dana, Bjanka je viđena kako nosi ogroman šešir sa kaputom od istog materijala vezanom u struku, prenosi Dejli Star.

Podsetimo , Vest i Ćensori su nedavno bili na naslovnim stranama zbog snimaka, koje je Kanje objavljivao na svojim društvenim mrežama.

Nedavna serija fotografija prikazuje Bjanku kako nosi crnu kapuljaču od lateksa i bež tange.

Jedna slika prikazuje Ćensori okrenutu od kamere sa uskom, sjajnom kapuljačom od lateksa preko glave sa izrezanim delom za lice. Nosila je potpuno providan bodi vezan kanapom iz njenog vrata i veoma ponosno je prikazivala svoje obline.

Zadnjica joj je bila potpuno otkrivena, a obožavaoce su "preplašile“ slike.

Jedna osoba je napisala: "Ovo je horor i zaista je odvratno“, glasio je samo jedan od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.