Kanje Vest će se ponovo kandidovati za predsednika SAD: Evo ko će mu biti desna ruka

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 09:03

Kanje Vest će se ponovo kandidovati za predsednika SAD: Evo ko će mu biti "desna ruka"

"Bjanka će biti savršena u ulozi prve dame"

Reper Kanje Vest (46) ponovo planira da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, prenosi The U.S. Sun. Kako tvrde, on navodno sve nade polaže u svoju devojku, odnosno, suprugu Bjanku Censori. Izvor blizak reperu rekao je stranim medijima da će Kanje trčati sto posto i da će Bjanka "biti savršena u ulozi prve dame".

"Doveo je Dova da mu pomogne da vodi firmu "Yezzy" ", a Bjanka je zaslužna za mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari tako da može da se fokusira na svoju predsedničku kampanju 2024. Iako nije bio uspešan prošli put, odmorio se od očiju javnosti i sada mu je mnogo bolje otkako je završio sa razvodom od Kim", rekao je izvor.

2020. godine, kada se Kanje prvi put kandidovao, potrošio je više od 12 miliona dolara na svoju propalu kampanju, ali to ga nije sprečilo da pokuša ponovo. Tada je osnovao svoju predsedničku stranku 'Rođendan' i tvrdio da će, ako pobede na izborima, svima biti rođendan.

Podsetimo, početkom godine pojavile su se glasine da se Kanje oženio Bjankom Censori, dva meseca nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardašijan. U javnosti su viđeni zajedno sa burmama na rukama, a kako tvrde izvori, venčanje je obavljeno u tajnosti.

Međutim, strani mediji prenose da mladenci nikada nisu podneli zahtev za dozvolu za brak, iako je Bjanka svojevremeno rekla da je udata. Inače, par živi zajedno u dvosobnom penthausu u Zapadnom Holivudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.