Kameron Dijaz posle dužeg vremena u javnosti FOTO

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 10:22

Kameron Dijaz posle dužeg vremena u javnosti FOTO

Kameron Dijaz ovih je dana viđena u javnosti nakon dužeg vremena.

Fotografi su je snimili na ulicama Beverli Hilsa, gde je razgovarala s prijateljicom. Glumica je nosila crnu lanenu košulju kratkih rukava i lanene panralone, uz što je iskombinovala crne sandale sa zlatnom kopčom. Kosu je vezala u punđu i nije nosila šminku.

Inače, pre nekoliko meseci u medijima su se pojavile informacije da Kamron verovatno više neće snimati. Dejli mejl je tada pisao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komedija Back In Action biti njen poslednji film jer više ne može da izdrži taj tempo.

Kameron (50) se povukla iz Holivuda 2018. godine, ali njen bliski prijatelj Jamie Foks ju je uspeo da nagovori da se vrati da glumi uz njega u akcijskoj komediji Back In Action. Međutim, Kameron je, pišu Britanci, je zažalila zbog svoje odluke. Glumica je navodno doživela "potpuni slom" na setu, što je rezultiralo time da je troje ljudi otpušteno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.