Kameron Dijaz - najopasnija na internetu

Izvor: S media, 20.Avg.2010, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz - "najopasnija" na internetu

Poznata po veselom kikotu i figuri "da umreš", Kameron Dijaz je najopasnija od svih holivudskih zvezda kada je u pitanju internet - svaki deseti "klik" na njeno ime može vam u kompjuter doneti zloćudni virus.

Prema podacima kompanije za sigurnost na Internetu "Mekafi", na drugoj poziciji među "opasnicama" Holivuda je Džulija Roberts, a na trećem Džesika Bil.

Svaki deseti "klik" na ime Dijazove (37) potencijalno nosi zloćudan softver koji vam može zaraziti kompjuter >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i iz njega "ukrasti" važne podatke. Tvorci zloćudnih softvera često koriste imena poznatih ličnosti, a naročito lepotica, da bi namamili posetioce Interneta, koji "daunlouduju" naizgled bezopasne slike i klipove čija je namena da "ukradu" lozinke i druge privatne informacije korisnika, koje zatim prodaju uz zaradu, izjavio je Dejv Markus, direktor istraživanja u "Mekafiju".

"Oni znaju da ljudi žele da imaju 'skrinsejvere' sa slikama poznatih. Oni budno prate 'vruće teme' na Internetu i na osnovu toga kreiraju svoje otrovne sadržaje", objasnio je on.

Na četvrtom mestu među "opasnima" je brazilska manekenka Žizela Bunčen, a tek na petom jedan muškarac - Bred Pit, a ko bi drugi!

U prvih deset je samo još jedan muškarac - Tom Kruz, na osmoj poziciji.

Naša "snajka" Adrijana Lima, supruga košarkaša Marka Jarića se odlično držzi - na šestom je mestu.

Izvor: Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.