Kakve grudi vole muškarci

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakve grudi vole muškarci

Nedavna anketa na jednom internet sajtu u Velikoj Britaniji pokazala je da svaki četvrti Britanac, odnosno njih 25 odsto, više voli veštačke grudi od prirodnih.

Anketa je takođe pokazala da bi 55 odsto žena želelo da promeni veličinu ili oblik svojih grudi i da je trećina muških ispitanika spremna da plati svojim partnerkama potrebnu hirušku intervenciju.

Ipak, devet od deset žena radije bi se opredelilo za neku od novih tehnika ubrizgavanja nego za tradicionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << silikonske implante.

"Nismo znali da tako visok postotak žena nije zadovoljan veličinom svog poprsja i da bi želele da nešto učine po tom pitanju", izjavio je povodom ankete portparol sajta MyFaceMyBody.com.

Gotovo polovina anketiranih žena izjavila je da misli da silikonski implanti mogu da eksplodiraju tokom putovanja avionom, preneli su britanski mediji.

Foto: Patriotpro, www.sxc.hu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.