Kako uštedeti na kućnom budžetu

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako uštedeti na kućnom budžetu

Da li vam se čini da koliko god stezali kaiš, uvek negde procuri a vi opet jedva sastavljate kraj sa krajem? Evo nekih predloga i trikova kako da uštdite novac!

Kućna hemija i sredstva za ribanje kuhinje i kupatila vam uopšte nisu neophodni. Možete ih u potpunosti zameniti mešavinom sode bikarbone i sirćeta. Uzmite praznu bočicu sa pumpicom i napunite je običnom vodom i sirćetom, poprskajte kadu/ lavabo/ sudoperu i nakon petnaestak minuta pospite sodom bikarbonom i operite. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Osim što je neuporedivo ekonomičnije takođe je i ekološki, a dezinfekcija je postignuta.
Prašak za veš pri svakom pranju (pogotovo belog veša), pomešajte sa sodom bikarbonom. Veš je biti belji a uštedećete novac.
Umesto omekšivača koristite obično alkoholno sirće. Ne brinite, miris se neće osećati a veš će biti izuzetno mek. Ukoliko želite možete dodati par kapi nekog eteričnog ulja. Među lepšim mirisima izdvajaju se: lavanda, mošus, narandža i sandalovina.
 
Ukoliko koristite internet, brzo možete saznati gde je šta jeftinije i uporediti cene velikih supermarketa. Neposredno pred veću kupovinu informišite se o svim akcijama i popustima koji postoje u vašem gradu.
Takođe: 
Dnevne novine takođe možete zameniti sa elektronskim izdanjem i tako uštedeti i do 1000 din mesečno!Ako posedujete automobil, dogovorite se sa svojim ukućanima da ga koristite isključivo za posebne prilike.Danas ima mnogo sajtova preko kojih možete prodati svoju staru garderobu, obuću ili aksesoare ili ih zameniti za nešto drugo.Preko grupnih kupovina koji promovišu popuste, za male pare možete priuštiti sebi neku kozmetičku uslugu ili otići na večeru u restoran.Pratite na društven9im mrežama velike kozmetičke kuće, jer one često daruju svoje fanove proizvodima koje trenutno promovišu.Svakako vam ovi saveti ne mogu učiniti život lagodnim i bezbrižnim, ali čak i mala pomoć je dobrodošla u ovim stresnim vremenima.The post Kako uštedeti na kućnom budžetu appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.