Kako tražiti broj telefona?

Izvor: Radio 021, 11.Jan.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako tražiti broj telefona?

Kao i kada je reč o drugim činjenicama o flertu, uzimanje broja telefona je lak i bitan potez, ali se muškarci na njega teže odlučuju.

Ponekad se radi o stidu, a uglavnom je reč o strahu da će muškarac biti odbijen, čime bi se direktno udarilo na njegov neprikosnoveni ego. Međutim, ukoliko želite da imate kontakt sa određenom ženom, potrebno je da shvatite da uzimanje broja telefona nije teško.

Najlakši način je jednostavno da na kraju večeri muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izrazi interesovanje da nastavi da se viđa sa ženom, čime će traženje broja telefona imati smisla. Ukoliko je žena zainteresovana, nema razloga da odbije.

Međutim, muškarac na to može dodati i činjenicu da provedeno vreme nije dovoljno za čak i površno upoznavanje, zbog čega će biti potrebno ponovo stupiti u kontakt.

Još jedan uspešan trik je započinjanje određene, a interesantne teme, koju je potrebno završiti u drugom okruženju. Muškarac ima razlog da od žene traži broj, kako bi nastavili diskusiju uz, možda, čašicu vina.

Dve stvari su sigurne - sva pravila važe i za žene koje su odvažnije i preuzimaju inicijativu (muškarcima se to sviđa).

Takođe, odbijanje je samo pokazatelj da se ženi pomenuti muškarac jednostavno ne sviđa dovoljno, te se potraga za "onom pravom" nastavlja i nikako nije trenutak za egocentrične ispade.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.