Izvor: Domino Magazin, 07.Maj.2020, 19:07

Kako smanjiti korišćenje plastike

O štetnosti plastike za organizam, kao i za čovekovu okolinu govori se poslednjih decenija sve više. Stručnjaci naglašavaju da se plastika teško reciklira a neka uopšte i ne može. A kada se spaljuje dim šteti čovekovom organizmu i celoj prirodi. Sve je više vesti o tonama plastike koja je napravila planine na deponijama, preplavila reke, […] The post Kako smanjiti korišćenje plastike appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Mobilni štete vašem mentalnom zdravlju

Izvor: Domino Magazin, 08.Maj.2020, 10:09

Istraživanja o štetnosti mobilnih telefona su sve češća. Naravno ovde se govori o njihovoj preteranoj upotrebi. Zapravo o tome da zamenjuju socijalnu interakciju što narušava naše odnose sa drugima i šteti mentalnom zdravlju, piše Psychological Reports. Koliko puta vam se desilo da kuckate...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.