Kako se različiti narodi bore protiv stresa?

Izvor: Domino Magazin, 27.Nov.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se različiti narodi bore protiv stresa?

I kako da vi primenite ove drevne metode skupljene širom sveta

Stres nastaje kada nemamo vremena ili mogućnosti da se izborimo sa životnim zahtevima. I nema veze gde živite, na Tajvanu ili u Srbiji – stres je stres. Evo nekih, vekovima starih taktika, na koje se još uvek oslanjaju narodi nekih zemalja. I ne brinite, ne uključuju sve metode sveće sa aromom lavande.

Francuska

Kada se Francuz vrati kući nakon napornog dana, opusti se uz petit >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << aperitif – francusku ceremoniju sa malom čašom vina, indijskim orasima ili čipsom sa humusom i maslinama. Potom spremi finu večeru zajedno sa porodicom!

Šta vi možete: Vino zaista opušta, ali je važniji ritual odvajanja haosa posla od udobnog doma kao i druženje sa voljenim osobama. Bilo šta što može da vam pomogne u ovome možete primeniti, bilo da se istuširate i obučete u kompletno drugu garderobu ili igrate društvenu igru sa prijateljima.

Otkrijte sve tradicionalne savete protiv stresa u Galeriji:

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.