Kako se postaje šmeker

Izvor: Domino Magazin, 04.Maj.2011, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se postaje šmeker

9 stvari koje će vam pomoći da smuvate baš svaku devojku

Svi vi sigurno želite da budete šmekerčina na koju pada većina devojaka. Evo ih nekoliko ideja do kojih su došli eksperti portala Askmen i za koje stručnjaci kažu da će devojke oboriti s nogu!

Jezici

Ako tečno govorite nekoliko stranih jezika bićete neverovatno privlačni u njenim očima.

Muzika

Ako svirate gitaru ili neki drugi instrument dobićete veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << plus. Ako ne svirate, pomoćiće i vaše razumevanje u muziku

Popravljate stvari

Ako umete da popravite auto i neke sitnice po kući to znači da ćete se uspešno brinuti o njoj a to je baš ono što sve one žele.

Igrate

Muškarci koji dobro igraju su po pravilu puni samopouzdanja.

Kuvanje

Nema bolje stvari od tipa koji dobro kuva. Još ako pogodite njeno omiljeno jelo, poželeće da je svaki dan sa vama u kuhinji i spavaćoj sobi posle toga.

Sport

Muškarci su muškarci, a to podrazumeva i da imaju mišiće i ponekada se oznoje. Sport je odlična ideja.

Veština u krevetu

Ako vodite računa i o njoj i njenom zadovoljstvu ona vam to nikada neće zaboraviti.

Briga o sebi

Neuredni muškarci odbijaju žene, ako umete da se pristojno obučete i pokažete da imate stila završili ste pola posla.

Razgovor

Žene obožavaju da pričaju. Ako im je zanimljivo da pričaju sa vama gde ćete bolju stvar. Naučite da slušate!   photo via tumblr

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.