Kako je izgledao život sa Kraljem popa

Izvor: B92, 27.Jun.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je izgledao život sa "Kraljem popa"

Princ Džekson, najstarije dete Majkla Džeksona, po prvi put je progovorio o tome kako je izgledao život sa preminulim kraljem popa. Ovaj šesnaestogodišnjak otkrio je lične detalje iz njegovog života i pričao je o svom odrastanju.

Iako je možda odrastao kao sin superzvezde, Princ je danas tipičan student koji voli bejzbol, košarku, trenira borilačke veštine i pravi nakit.

“Otac me je naučio da je sve u životu odlična prilika da nešto naučimo i proširimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoja iskustva. Zajedno smo pisali scenarije i gledali filmove bez tona kako bismo studirali vizuelne komponente filmskog stvaralaštva”.

Ovo je dalo rezultat, Princ sada želi da studira filmsku režiju, pošto kako sam priznaje, nema sposobnost da peva ili svira instrumente.

Princ je rekao da ga je njegov otac naučio da uvek pomogne zajednici koliko god može, i ta poruka je ostala uz njega. Iako njegova škola traži od studenata da se bave dobrotvornim radom, Princ provodi znatno više vremena u ovim aktivnostima nego što je potrebno u dečijoj bolnici u Los Anđelesu gde čita bolesnoj deci.

“Tata je želeo da ostanemo skromni”, izjavio je.

Iako je Majkl Džekson bio kritikovan zbog toga što je od svoje dece tražio da nose maske u javnosti, Princ je objasnio da su to činili kako bi zaštitili svoju privatnost. Međutim, u to vreme on nije znao koliko je njegov otac zaista slavan i bilo mu je prilično iritantno što mora da nosi masku.

Princ, Paris i Blanket, morali su da puno da putuju pošto Džekson nije hteo da bude odvojen od svoje dece. Princ je izjavio da je tako imao priliku da poseti Bahrein, Aspen, Njujork i Las Vegas. Međutim, Džekson se trudio da uz sebe uvek imaju tutora i gledao je da pri svakoj poseti nauče nešto o drugim kulturama.

Poput svakog roditelja, Džekson je radio mnoge stvari kako bi usrećio svoju decu, ali se jedna žrtva posebno isticala. Majkl je dozvolio deci da imaju labradora Kenju, uprkos činjenici da se užasno plašio pasa.

Princ je takođe izjavio da je Džekson bio izuzetno uzbuđen zbog njegove predstojeće turneje kao i on pošto je samo jednom imao prilku da svog oca gleda kako nastupa.

Uprkos činjenici da je Džekson imao poseban tim doktora, Princ je mislio da je njegov otac zdrav, ali je mislio da nije dovoljno jeo i opisao ga je kao jako mršavog i neuhranjenog.

Majkl Džekson preminuo je 25. juna 2009. godine.

Samostalnu karijeru započeo je 1971. godine, a pet njegovih albuma spadaju među najprodavanije u istoriji muzike: "Off the Wall" (1979.), "Thriller" (1982.), "Bad" (1987.), "Dangerous" (1991.) i "HIStory" (1995.).

Njegovi albumi prodati su u više od 750 miliona primeraka i spada među retke koji su u "Rokenrol hol slavnih" uvršteni u dva navrata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je izgledao život sa "Kraljem popa"

Izvor: B92, 27.Jun.2013

Princ Džekson, najstarije dete Majkla Džeksona, po prvi put je progovorio o tome kako je izgledao život sa preminulim kraljem popa. Ovaj šesnaestogodišnjak otkrio je lične detalje iz njegovog života i pričao je o svom odrastanju...Iako je možda odrastao kao sin superzvezde, Princ je danas tipičan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.