Kako je izgledalo provesti noć sa Džastinom Biberom?

Izvor: B92, 12.Nov.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je izgledalo provesti noć sa Džastinom Biberom?

Nakon što je na JuTjubu objavljen video u kom je devojka po imenu Tati Neves snimila Džastina Bibera kako spava, 27-godišnja Brazilka je i sama postala zvezda.

I iako je isprva u intervjuu za brazilski Globo TV odbila da sa svetom podeli detalje o noći koju je provela s pevačem, nije joj dugo trebalo da se predomisli. Naime, u razgovoru za The Sun otkrila je: "Bilo je fantastično i nezaboravno... Ima prilično utrenirano telo i odlično izgleda go. Verujte mi, obdaren je i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jako dobar u krevetu".

Takođe, dodala je i da ju je Džastin ujutro, nakon što je otišla, zvao da se vrati, ali ona je to odbila jer je bila "preiscrpljena", zahvaljujući njegovoj "izdržljivosti" i "energičnosti", prenosi Daily Mail.

Nevesova je takođe potvrdila da je ujutro snimila mladu pop zvezdu kamerom na telefonu dok je on spavao.

“Spavala sam, a kada sam se probudila, on je i dalje spavao a ja sam pričala sa drugaricom na telefonu”.

Priznajući da bi milioni Biberovih obožavalaca širom sveta dali sve da se nađu na njenom mestu, Neves se samo nasmejala i rekla: “Istina je, zar ne. Pozdravljam sve njegove fanove”.

Predstavnici Džastina Bibera nisu imali komentar kada ih je list upitao da potvrde Tatine tvrdnje.

Međutim, Markus Mion, vlasnik Zax kluba u Riju, gde je Biber otišao nakon nastupa, tvrdi da Nevesova nije bila među devojkama koje su posle posete klubu otišle sa Biberom u njegovu iznajmljenu vilu.

“Poznajem sve devojke koje su to veče bile sa Džastinom pošto sam ih lično u njegovo ime pozvao i odvezao do vile”, izjavio je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je izgledalo provesti noć sa Džastinom Biberom?

Izvor: B92, 12.Nov.2013

Nakon što je na JuTjubu objavljen video u kom je devojka po imenu Tati Neves snimila Džastina Bibera kako spava, 27-godišnja Brazilka je i sama postala zvezda...I iako je isprva u intervjuu za brazilski Globo TV odbila da sa svetom podeli detalje o noći koju je provela s pevačem, nije joj dugo trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.