Kako da od dotrajalog kupatila dobijete novo i fensi za manje od 50 evra

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da od dotrajalog kupatila dobijete novo i fensi za manje od 50 evra

Priznajte, ništa gore nego kad uđete u neko kupatilo, a fugne crne, maltene pobuđale, pločice okrnjene ili još gore, rasparne.

Kupatilo neminovno asocira na higijenu i ma koliko ga ribali, okrnjene i rasparne pločice, "izlizana" kada i slično, ostaviće utisak aljkavosti.

Imamo spasonosno rešenje za ovakva kupatila koje će vas koštati dan posla i par hiljada dinara.

Prvo što treba da uradite je da temeljno izribate celo kupatilo, potrudite se da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ne ostane ni trunka kamenca.

Sledeći korak uštedeće vam gomilu novca, poštedeće vas "smaranja" s majstorima, lupanja pločica i nesnosne danonoćne buke. Najpre treba da se odlučite u kojoj boji želite da vam bude kupatilo, a zatim da odete u prodavnicu i odaberete nijansu koju želite.

Pozvali smo nekoliko prodavnica koje prodaju boje za pločice i saznali da je ovo najisplativija varijanta ukoliko želite da preuredite kupatilo.

Prva opcija je kupovina prajmera i boje koju ćete naneti u dva sloja. Druga, isplativija i brža varijanta je da kupite boju koja je ujedno i prajmer, boja i lak.

Nakon što prefarbate pločice, potrebno je da prođe izvesno vreme pre nego što se boja skroz osuši. Savet je da kupatilo ne koristite tri dana.



Kako smo saznali, ova boja, ako se pravilno nanese, može da traje čak 10 godina! Što je, složićete se, daleko isplativija opcija od zamene pločica. Takođe, možete pronaći i samolepljive folije s raznim dezenima, preko kojih je samo potrebno naneti lak.

Ideju za folije s dezenima smo videli u ovom tekstu, a ako ste kreativni, verujemo da ćete od svog kupatila napraviti pravi mali SPA raj. Ne zaboravite detalje koji će vašem kupatilu dati poseban "šmek".

Evo nekih sjajnih primera:



Kad skockate svoje kupatilo, ne zaboravite da nam se pohvalite - pišite nam, rado ćemo objaviti vašu priču!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.