Kako da dobijete ono šta želite

Izvor: B92, 19.Okt.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da dobijete ono šta želite

Žene neće uvek dobiti sve ono šta požele, međutim, najveće šanse za ispunjavanje želja kod partnera imaće ako sačekaju 18 časova kako bi postavile svoje pitanje.

Sudeći po nedavno sprovedenoj anketi upravo ovo je pravo vreme kada će muškarci biti skloniji da daju pozitivan odgovor na svaku vašu želju bilo da je u pitanju spremanje kuće i iznošenje đubreta ili poziv na romantično vikend bekstvo.

Sa druge strane, jači pol trebalo bi da izbegava svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svađu sa svojom lepšom polovinom u toku popodneva. Istraživači su utvrdili da su popodnevni časovi naklonjeni ženama i da u tim trenucima one skoro uvek izađu kao pobednici u svakoj započetoj raspravi.

Kada je traženje povišice u pitanju žene bi postavljanje tog nezgodnog pitanja trebalo da izbegavaju u ranim jutarnjim časovima i da se strpe do 13 časova kada su menadžeri najspremniji da saslušaju sve zahteve zaposlenih.

Ova otkrića pokazuju da žene nisu jedine koje pate od naglih promena raspoloženja, već da su slična stanja tokom dana zabeležena i kod muškaraca. Naučnici su od ispitanika dobili jasne odogovore koji ukazuju na to da su oni svesni svojih, ali i tuđih, promena raspoloženja, ali da ni muškarci ni žene nisu pokušali da profitiraju na svojim saznanjima.

Rezultati pokazuju da je potrebno da više slušamo svoje telo i pratimo njegov bioritam kako bi tokom dana bili u prilici da češće dobijamo ono šta poželimo.

„Veliki deo onoga što osećamo, kako fizički, tako i intelektualno i emotivno, reguliše naš mozak i zato moramo biti jako pažljivi kako postupamo sa našim telom i šta u njega unosimo", izjavila je Evi Bentli, psihoterapeut specijalizovan za pitanje bioritma.

U nedavno sprovedenoj anketi skoro 66 odsto ispitanih žena izjavilo je da bi na poslu radije želele da imaju šefa koji je muškarac zbog toga što su oni direktniji u komunikaciji i vrlo retko imaju skrivene motive i nagle promene raspoloženja, dok je četvrtina anketiranih žena izjavila da je veliki problem kod šefova istog pola njihova nemogućnost da da odvoje profesionalni odnos od ličnog.

Foto: graur razvan ionut / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ispunjavanje želja: Muškarci najviše popuštaju ženama oko 18 sati

Izvor: Cafe.ba, 19.Okt.2010

Ako žena uputi određeni zahtjev svom partneru oko 18 sati, vrlo vjerovatno će dobiti pozitivan odgovor. Zašto? Muškarci su u to doba skloni ispunjavanju želja.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.