Kako bi slavni izgledali kao obični ljudi? Nasmejaćete se FOTO

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 08:46

Kako bi slavni izgledali kao obični ljudi? Nasmejaćete se FOTO

Kako bi izgledali obični ljudi kada bi oko sebe imali tim profesionalaca (šminkeri, frizeri, stilisti, fotografi) često i možemo da vidimo kroz različite priče "pre i posle" . Ali, kako bi izgledali slavni kada bi bili obični ljudi?

Umetnik iz Njujorka, Deni Evans, upravo je to probao da pokaže. Kako bi svi oni izgledali da nisu glumci, muzičari i da ne moraju toliko da vode računa o svom izgledu? Da ne moraju da budu vitki, da ne prate trendove i da ne daju bogatstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onima koji brinu o njihovom izgledu. Evans je pustio mašti na volju i uz pomoć fotošopa promenio izgled poznatih osoba u izgled običnih ljudi.

Pogledajte fotografije.

1. Anđelina Žoli i Bred Pit

2. Džoni Dep

3. Viktorija i Dejvid Bekam

4. Sara Džesika Parker

5. Gvinet Paltrou

6. Dženifer Aniston

7. Rijana

8. Tom Kruz

9. Nikol Kidman

10. Kanje Vest i Kim Kardašijan

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.