Kajli Kuoko potvrdila da je u vezi sa glumcem iz Netfliksove kriminalističke serije FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2022, 08:01

Kajli Kuoko potvrdila da je u vezi sa glumcem iz Netfliksove kriminalističke serije FOTO

Kajli Kuoko (36) je potvrdila da je u novoj vezi nakon drugog razvoda. Zvezda serije "The Bing Bang Theory" sada izlazi sa glumcem Tomom Pelfrijem, punatim po ulozi u seriji "Ozark", a njihovu romansu je ozvaničila u objavi na Instagramu.

Kajli je podelila niz selfija, na kojima pozira sa Tomom, dok zajedno uživaju u romantičnom odmoru: "Život u poslednje vreme", napisala je, pre nego što je dodala citat: "Sunce se probija kroz oblake, zlatni zraci prolaze kroz moje oči i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srce, žuti zraci da razbiju sivilo".

"Drago mi je zbiog vas!", prokomentarisao je Džonatan Van Nes, zvezda rijalitija "Queer Eye". Glumica Zosija Mamet je dodala: "Čista radost. Sve to zaslužuješ prijateljce. Mnogo te volim."

Kajli Kuoko dobila tri šamara od Šeron Stoun - improvizacija koja je bolela

Tom, najpoznatiji po ulozi Bena Dejvisa u Netfliksovoj kriminalističkoj seriji, takođe je podelio njihove zajedničke fotografije na Instagramu, uz poduži natpis.

"Ali ništa vas ne može spasiti. Ni vaši prijatelji, ni najbolji mjuzikl Freda Astera koji ste ikada videli – njegova gracioznost, ni lepota vaše majke, ni red iz pisma koje pronađete na dnu fioke, ni časopis ili sledeći dan. Ništa vas ne može spasiti", napisao je on.

Taj zagonetni citat aludira na njegovu novu vezu sa Kejli, a glumac zaključuje: "Onda uhvatiš povetarac, tako topao i zreo, da se nadaš da će doći neko ko takođe ne može da te spase, ali ko će misliti da si vredan spasenja".

Nova romansa dolazi sedam meseci nakon što je Kajli objavila da su se ona i drugi suprug, Karl Kuk, rastali nakon tri godine braka. Kajli je takođe bila u braku sa teniskom zvezdom Rajanom Svetingom, od koga se razvela 2016. godine.

Prošlog meseca, glumica je u intervjuu za "Glamour" rekla da ne planira više da se udaje, iako se nada dugoj i stabilnoj vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.