Kada neko baš nema sreće u životu

Izvor: B92, 18.Apr.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada neko baš nema sreće u životu

Egipćanin, koji je po prvi put u životu rešio da poseti neki pornografski sajt poprilično se iznenadio kada je prvi snimak na koji je naišao bio video njegove žene sa kojom je u braku 16 godina.

Nakon što je pogledao uznemirujući snimak, čovek identifikovan kao Ramadan pozvao je ženu koja je sve porekla. Kada joj je pokazao snimke, nije imala izbora nego da sve prizna i otkrije detalje svoje ne tako "čiste" prošlosti koja broji 11 filmova.

Međutim, ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ramadan čuo zaista ga je šokiralo. Uprkos braku dugom skoro dve decenije i četvoro zajedničke dece, žena je izjavila da ga nikada nije volela. I kao da joj to nije bilo dovoljno, priznala mu je da je čovek na snimku njen bivši dečko.

„Žena me je prvo optužila da nisam normalan. Potom mi je priznala sve i otkrila da je i dalje zaljubljena u bivšeg dečka zato što je mlad, a ja nisam", izjavio je Ramadan.

Foto: Tom Clare / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.