Jutjuberka poginula u avionskoj nesreći

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 09:55

Jutjuberka poginula u avionskoj nesreći

Dženi Blejlok iz Noksvila stekla je sledbenike na Jutjubu prikazujući svoj život strastvenog avijatičara i pilota. Ona je sa svojim ocem Džejmsom izgubila život u avionskoj nesreći u izolovanom delu države Tenesi u SAD.

Lokalna novinska agencija VKRN javila je da je avion viđen kako se spušta oko 11 sati po lokalnom vremenu. Prema FlightAvare-u, pao je pola sata pre nego što je trebalo da slete.

Njihova tela su pronađena izvan aviona, a avion je zahvatio plamen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što se srušio, iako je relativno brzo ugašen.

"Posmatrači su videli kako se avion srušio", rekao je izvor.

"Ovo je bilo u udaljenom delu okruga i udaljenom delu imanja, tako da je trebalo neko vreme da se stigne", dodaju oni.

Blejlok je beležila svoj život u vazduhu i na zemlji na svom Jutjub kanalu, TNFligirl, gde je imala skoro 16.000 pratilaca.

Samo četiri dana pre smrti, ona je na Instagramu ponosno objavila fotografiju svoje letelice i najavila da će odleteti za nekoliko dana da se "preobrazi". Njen otac se pojavljuje u brojnim objavama na njenoj Jutjub i Instagram stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.