Jovanović o pljački: I dalje je volim, sve joj opraštam, samo neka vrati zlatne poluge VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 12:03

Jovanović o pljački: "I dalje je volim, sve joj opraštam, samo neka vrati zlatne poluge" VIDEO

Milovan Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend", opljačkan je krajem jula, kada su mu iz kuće ukradene zlatne poluge u vrednosti od 300.000 evra.

Kako je naveo, pljačku je počinila njegova bivša partnerka, sa kojom je raskinuo vezu pre nekoliko meseci, zajedno sa svojom drugaricom, a sve su zabeležile sigurnosne kamere. Mića je danas bio gost emisije "Jutro", televizije Prva, gde je objasnio pojedinosti krađe, kao i detalje vezane za devojku koja je ovo delo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počinila, a koja mu je bila partnerka poslednjih 10 godina.

"Kod moje bivše devojke ostao je i posle raskida ključ od kuće u kojoj živim, na Senjaku. Bio sam u Kanu, a kada sam se vratio, primetio sam da mi nema zlatnih poluga u vrednosti od oko 300.000 evra. Niko drugi osim mene i nje nema ključ od vile, a i od mog obezbeđenja sam dobio informaciju da je ona dolazila", priča Jovanović, koji je pregledao video-snimke sigurnosnih kamera i video svoju bivšu u krađi.

"Kada sam to video, osećao sam se vrlo loše i mislio sam da je samo ona u priči. Prvo sam podneo prijavu, pa sam je povukao, ne želeći da nju stavljam u bilo kakav problem i nadajući se da ću sa njom postići neki dogovor, da ona to vrati. Ona je skoro pa neprimetno i drugaricu, za koju sam joj govorio da je veliko zlo, uspela da "ubaci" u kuću, kroz podrum. E kada sam video da je i ona upletena, odlučio sam da ipak prijavim policiji", priča Milovan i dodaje:

"Da je vratila zlato, povukao bih prijavu, ali sada je to svakako nemoguće, s obzirom da je slučaj iz policije prosleđen u tužilaštvo. Za mene su ovo tragične stvari jer nisam očekivao da će tako nešto ikada da mi se desi. Pokušao sam jednom da stupim sa njom u kontakt, ali usledila je poruka - razgovaraj sa mojim advokatom", priča Jovanović i dodaje da su poluge u vlasništvu univerziteta, te da su samo privremeno bile sklonjene u njegovu vilu.

"Moja nekadašnja devojka je izuzetno obrazovana, vanserijska, prepametna, vredna, svira klavir, priča francuski jezik kao maternji, engleski, kuva odlično, slika, izgleda šampionski... I dalje je volim. Ne možete da ne volite takvu devojku. Ne mogu da promenim svoja osećanja prema njoj, možda bih hteo, ali ne mogu. Poslao bih joj ovim putem poruku, a to je - sve joj je oprošteno. Spreman sam sve ovo da zaboravim. Što se mene tiče, uvek sam tu. I mali savet, ako može nekako da reši to sa polugama, jednostavno da ih vrati", završava Jovanović, a opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.