Josipa Lisac o Aleksandri Prijović: Zašto?

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 09:17

Josipa Lisac o Aleksandri Prijović: "Zašto?"

Muzička diva Josipa Lisac (74) reagovala je na medijske naslove i napise o njenim navodnim izjavama o pevačici Aleksandri Prijović (28).

"Poslednjih dana čitam zastrašujuće reči sa raznih medijskih portala o uvredi koju sam uputila Aleksandri Prijović... To nisu moje reči... Te reči su izmišljene... Vaše su. Izuzetno su zlonamerni i opasni. Njihova svrha je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako radujete u nanošenju zla drugima? Povredili ste me. U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isto vreme, kroz vulgarne naslove, povredili ste i mladu Aleksandru! Povredili ste ljude. Zašto", napisala je Josipa na društvenim mrežama.

Podsetimo, Josipa Lisac je nedavno imala koncert u Domu sportova, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem kaže da joj "ne pripada" da trenutno drži koncerte u Areni Zagreb. Mnogi su protumačili da pevačica u negativnom kontekstu aludira na Aleksandru Prijović, srpsku pevačicu folk muzike, koja u poslednje vreme u toj istoj Areni niže brojne i uspešne koncerte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.