Руски мафијаш дели животне савете: Како је Финац убедио милионе да је Рус, па зарадио улогу у филму „John Wick 4“ (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Nov.2023, 15:00

Руски мафијаш дели животне савете: Како је Финац убедио милионе да је Рус, па зарадио улогу у филму „John Wick 4“ (ВИДЕО)

Можда вам је на друштвеним мрежама искочио бивши „руски шеф подземља“ који дели савете, како за посао, тако и за љубав и остале сфере живота. О чему је реч?
Кратки видеи са јасним порукама завртели су се, што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Јутјубу, што на Инстаграму и ТикТоку, где бележе вишемилионске прегледе. Једноставни, ефикасни и позитивни савети пружени су кроз другачију перспективу, кроз речи бившег „гангстера“.
Реч је продукцији покрета „GRIM HUSTLE“, који је распрострањен на свим друштвеним мрежама, а делатности којима се бави су веома свестране.
Од продаје одеће до продаје технологије, све то под услвом да сте члан, за шта плаћате месечну чланарину.
Доступни су и курсеви, менторства, разни догађаји и томе сличан садржај, све у циљу да ви „побољшате себе“, а „GRIM HUSTLE“ заради новац.
Ипак, сав овај публцитет овај покрет, или фирма, не би ни добила да није видеа са руским мафијашем, који није Рус, а није ни мафијаш, бар колико се зна.
У питању је заправо фински глумац Андреј Камински. Фото: PrtSc/Grim Hustle Судећи по презимену, постоје шансе да своје корене вуче из Русије или неких од источнословенских држава, али што се професије тиче, овај човек је дефинитивно глумац.
Иако рођен у Хелсинкију, глуму је студирао у Берлину, а у Немачкој је радио и у минхенском позорошту, као и у позоришту у Лајпцигу.
Глумац рођен 1964. године био је и на ТВ екранима, кроз немачке серије „Polizeiruf 110“, „SOKO Leipzig“ и „Tatort“, а глумио је и у неколико немачких филмова.
Највећа улога у каријери долази му баш ове године, када је у филму „John Wick 4“ био свештеник. Можда и највећа похвала за једног глумца је када људи не знају да он заправо глуми, па тако Андреј Камински дефинитивно може бити поносан што га милиони гледају у улози руског мафијаша, потпуно верујући да се ради о бившем криминалцу из Русије.
Руса је глумио и 2001. у филму „Enemy at the gates“ као официр, као и 2016. у серији „Alles was zählt“, где је био гранични полицајац.
Да ли бисте ви „провалили“ да није Рус?
Anketa: Donald Tramp vodi ispred Bajdena u pet država uoči predsedničkih izbora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски мафијаш дели животне савете: Како је Финац убедио милионе да је Рус, па зарадио улогу у филму „John Wick 4“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.