Jessica Pare je karakterna glumica

Izvor: Domino Magazin, 29.Jan.2010, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jessica Pare je karakterna glumica

Komedija "Hot Tub Time Machine" od marta u bioskopima

Verovatno nemate blagog pojma ko je Jessica Pare. Ništa strašno, ne znamo ni mi. Kako kažu, igrala je u nekoliko filmova koje niti smo gledali, niti smo čuli za njih - Stardom (iz 2000-e), Lost and Delirious (2001), Wicker Park (2004), kao i u vampirskoj horor-komediji Suck iz prošle godine.

Sve to, međutim, nije uopšte bitno. Bitan je njen naredni film, koji se zove "Hot Tub >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Time Machine", u kom je Jessica odigrala jednu od najboljih epizodnih uloga koje smo ikad gledali. Nema sumnje da će, nakon što je ovde pokazala koliko je zapravo dobra karakterna glumica (što ima jako dobru dušu, na stranu), holivudske ponude samo pljuštati.

A, da, osim nje (mada to i nije toliko bitno), u filmu igraju još i John Cusack, Chevy Chase, Lizzy Caplan, Crispin Glover, Kate Walsh, režiser je Steve Pink, a reč je o komediji u kojoj se četvorica drugara slučajno vraćaju u 1986. godinu. Film dolazi u bioskope u martu ove godine.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.