Jedna uloga donela joj je svetsku slavu a sada je razni odbijaju: Nikada mi do sada nisu rekli ne

Izvor: B92, 08.Sep.2020, 13:29

Jedna uloga donela joj je svetsku slavu a sada je razni odbijaju: "Nikada mi do sada nisu rekli ne"

Mejsi Vilijams otvorila se povodom sopstvenog suočavanja sa surovim svetom holivudskog odbijanja, više od godinu dana nakon što je završila tumačenja lika Arije Stark u seriji "Game Of Thrones", koju je glumila čitavu deceniju.

Dvadesetpetogodišnjakinja je jednu od glavnih uloga u seriji kompanije Ejdž-Bi-O dobila sa samo 12 godina. Sada je otkrila da je tek kad je napustila seriju u 22. godini i pokušala da uđe u nove projekte shvatila koliko je odbijanje užasno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Teško mi je jer mi nikada do sada nisu rekli 'ne'", rekla je ona za jedan strani list.

Napomenula je da je druga uloga za koju je ikada bila na audiciji upravo bila za "Game of Thrones", koja joj je pokrenula karijeru, dodajući da uvek postoji konkurencija, i da nije važno koliko ste postigli.

"Industrija je sagrađena na odbijanju. To sada definitivno saznajem i pokušavam da naučim kako da prevaziđem odbijanje i da ga ne doživljavam kao ličnu stvar. Ali naučiti da čuješ 'ne' zaista je teško kad je neko etablirani glumac", navodi Mejsi Vilijams.

Glumica je dodala da je ipak napravila plan za svoju karijeru i da će pokušati da se strateški prilagodi situaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.