Jedna od najzgodnijih žena sveta: Ova lepotica je obeležila zatvaranje Olimpijskih igara

Izvor: B92, 22.Avg.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najzgodnijih žena sveta: Ova lepotica je obeležila zatvaranje Olimpijskih igara

Prelepa Žizel Bundšen obeležila je otvaranje Olimpijskih igara u Riju, a na svečanom zatvaranju pojavila se još jedna lepotica iz Brazila.

Sinoć je održano svečanio zatvaranje Olimpijskih igara, a na sceni se pojavila prelepa brazilska manekenka Izabel Gulart za koju mnogi kažu da je jedna od najzgodnijih žena na svetu.

Izabel je nosila seksi karnevalski kostim, a samo nekoliko minuta pre nastupa objavila je video u kojem pokazuje kako se bori protiv treme.

Izabel je na Marakani plesala sa legendom Sambe Renatom Sorisom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovu lepoticu niko nije primećivao, a onda se pojavila na zatvaranju Olimpijskih igara i sve oduvala!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2016

...Sinoć je održano svečanio zatvaranje Olimpijskih igara, a na sceni se pojavila prelepa brazilska manekenka Izabel Gulart za koju mnogi kažu da je jedna od najzgodnijih žena na svetu..Izabel je nosila seksi karnevalski kostim, a samo nekoliko minuta pre nastupa objavila je video u kojem pokazuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.