Jedna Bosanka umalo je razorila brak Dejvida i Viktorije Bekam: Vodili smo ljubav 15 minuta

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 12:12

Jedna Bosanka umalo je razorila brak Dejvida i Viktorije Bekam: "Vodili smo ljubav 15 minuta"

Irma Nici tvrdila je da je bla intimna sa čuvenim fudbalerom

Pre nekoliko dana premijerno je na Netfliksu prikazan dokumenarac o nekadašnjem fudbaleru Dejvidu Bekamu, njegovom životu i karijeri, koji nosi naziv "Bekam". Ono što je privuklo najveću pažnju u filmu jeste kada su Viktorija i Dejvid Bekam pričali o svom teškom periodu - odnosno onom kada su mediji brujali o njegovoj aferi sa Rebekom Lus.

Reč je o vremenu kada je Dejvid igrao u Španiji, tokom 2003. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine. Viktorija je izjavila kako joj je ovo bio najgori period u životu, dok i Dejvid nije bio imun na mnogobrojne natpise u novinama.

Ipak, ovo nije jedina afera koja se pripisuje slavniom fudbaleru. Naime, kako su pisali brojni mediji, brak Bekamovih je bio u krizi i pre 16 godina, i to zbog jedne Bosanke. Šuškalo se i o razvodu, ali oni su ipak ostali zajedno. Naime, 2007. godine navodna prostitutka bosanskog porekla Irma Nici (pravog prezimena Nezirović) rekla je magazinu "In Touch" da je bila intimna s fudbalerom.

"Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocenu 7,5", rekla je tada.

Bekam je sve demantovao, a potom tužio pomenuti magazin. Sudu je podneo detaljnu izjavu na pet stranica. Prema njegovom objašnjenju, on je spornog dana zakazao masažu u hotelskoj sobi odmah po sletanju u Njujorku, kao što to obično radi pre važne utakmice.

"Maserka je nekoliko sati nakon što sam se prijavio došla u moju hotelsku sobu kako bi me izmasirala. Sećam se da terapeut nije napuštao moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Pre, za vreme i nakon masaže bio je uz mene moj tim obezbeđenja. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave moje bezbednosne službe koje potvrđuju moja sećanja", izjavio je.

Demantovao je i da je Nici i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za intimne odnose.

"Ne nosim thiljade dolara u gotovini kad putujem. Jedini način da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana svog menadžerskog tima da mi osigura hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007", tvrdio je.

Bekam je zbog navodne klevete od In Toucha tražio 25 miliona dolara, ali spor je izgubio.

Časopis je kasnije objavio da su te tvrdnje bile lažne, ali naglašavali su da Nici ima pravo na slobodu govora prema američkom ustavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.