Jedan pogrešan potez zauvek mu je uništio karijeru: Kako je Miki Rork propao?

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 09:09

Jedan pogrešan potez zauvek mu je uništio karijeru: Kako je Miki Rork "propao?"

Slavni glumac Miki Rork bio je miljenik ženske, ali i muške populacije, ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog lepog lica koje ga je krasilo. Međutim, danas je neprepoznatljiv.

Nakon što je stekao svetsku slavu u Holivudu, Rork je postao nezasit. Hteo je da bude prepoznatljivo lice i u svetu sporta, a tu cenu je skupo platio. Počeo je profesionalno da se bavi boksom, a karijera sportiste mu je donela niz povreda od kojih se nikad nije oporavio.

Slomljena rebra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povreda nosa, obraza i jezika ostavili su trajne posledice na njegov izgled. Stvari je pokušao da popravi reznim estetskim zahvatima i rekonstrukcijom lica, ali one su mu dodatno pogoršale izgled.

"Nos mi je bio dva puta slomljen. Imao sam pet operacija nosa. Morali su da mi uzmu hrskavicu s uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zacelio kako treba", rekao je jednom Rork.

Ubrzo je postao zavisnik od estetskih operacija, a tu adikciju nikad nije skrivao.

"Uglavnom sam uvek tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, odabrao sam pogrešnog hirurga i navukao se", priznao je jednom prilikom.

Karijeru glumca nije nikad vratio, a danas se mediji često osvrću na njegov deformisani izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.