Jakna, šator i vreća za spavanje u jednom

Izvor: Domino Magazin, 13.Apr.2010, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakna, šator i vreća za spavanje u jednom

Sjajna ideja firme JakPak

Šipke, motke, užad, klinovi, kočići... putovanje i kampovanje ne bi trebalo da podrazumeva ovako komplikovan skup predmeta, zar ne? Tako su mislili i ljudi iz kompanije JakPak, te su napravili (kako kažu) prvu na svetu vodootpornu jaknu, koja je ujedno i šator i vreća za spavanje.

Idealna za kampovanje za jednu osobu, jakna JakPak se brzo pretvara u šator za jednu osobu, i to sa sve mrežom protiv insekata i vrećom za spavanje. Odlična stvar za ljude od akcije, koji vole da istražuju prirodu, a čak bi moglo da se razmišlja i kao privremeno rešenje za ljude u područjima pogođenim prirodnim katastrofama.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.