Izvučen dobitnik najveće loto premije

Izvor: B92, 24.Avg.2009, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvučen dobitnik najveće loto premije

Italijan iz malog grada Banjone u Toskani dobitnik je najveće loto premije koja je dosad osvojena u Evropi, u vrednosti preko 147 miliona evra, javili su italijanski mediji.

Prvi put nakon šest i po meseci izvučena je dobitna kombinacija od šest pogodaka u italijanskom Superenalotou, a sve veća glavna premija je u kladionice privukla ne samo ljude širom Italije već i turiste iz susednih država, naveo je Rojters.

Ime pobednika, koji je dobitni tiket platio svega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva evra, nije otkriveno.

Italijanska državna blagajna će od uloga na lutriji u poslednjem izvlačenju glavne premije zadržati preko milijardu evra, što će, u najvećoj recesiji u toj zemlji od Drugog svetskog rata, biti dobrodošao dobitak, naveli su mediji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.