Izula se nasred ulice, a kad je skinula kaput, vilice su padale zbog dekoltea FOTO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 13:05

Izula se nasred ulice, a kad je skinula kaput, vilice su padale zbog dekoltea FOTO

Žene znaju kako je kad štikle namuče, a i slavne glumice su od krvi i mesa...

Glumica Eva Longorija očarala je izgledom na dodeli nagrada El (Elle) u Los Anđelesu, međutim, izgleda da se za lepotu prilično pomučila.

Čim se glamurozni događaj završio, "očajna domaćica" je izula cipele s visokim potpeticama nasred ulice, ne mareći za radoznale poglede. A bilo ih je...

Nastavila je da korača u društvu drugih dama koje su bile "hrabrije" od nje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa su ostale u svojim cipelama s visokim potpeticama, a očito je da je bila sjajno raspoložena.

Eva je na događaju zablistala u svetlucavoj dugoj haljini koju je krila ispod crnog kaputa, pripijenog uz njenu zavidnu figuru. Istakla je dekolte te ovim izazovnim izdanjem privukla brojne poglede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.