Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge: Ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju novac

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 16:01

Izjava najlepše sportske novinarke razbesnela mnoge: "Ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju novac"

Italijanska novinarka Dileta Leota nedavno se suočila sa kritikama javnosti kada je u radijskoj emisiji, koju vodi sa kolegom Danijelom Batagliom, pričala o ljubavnim odnosima.

Ona je u emisiji ispričala da je ljubav ta koja održava jedan emotivni odnos, te da finasnije, po njenom mišljenju, ne utiču na dalji tok veze.

Sa 17 godina rodila je prvo dete, a sada ima čak 22 dece: "Nedeljno potrošimo i do 4.700 evra"

"Možeš da se zaljubiš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nekog ko nema ogromnu cifru na računu u banci", rekla je sportska novinarka. Upravo je ova izjava izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Nakon dva propala braka, lepa glumica sreću pronašla u trećem: "Nisam znala šta tražim"

"Da li te je sramota tako nešto da izgovori?", "Pa, ti ne izlaziš sa momcima koji nemaju nivca", "Bolje je nekad da prećutiš, nego da kažeš", bili su samo neki...

Podsetimo, Dileta Leota, jedna od najlepših sportskih novinarki u Italiji, putem svog profila na Instagramu nedavno je podelila najlepše moguće vesti. Naime, Italijanka je objavila da je trudna sa bivšim golmanom Liverpula, a sada Njukasla, Lorisom Karijusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.