Izgleda kao lik iz igrice: Dizajner sa najvećim brojem pregleda na društvenim mrežama VIDEO

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 15:38

Izgleda kao lik iz igrice: Dizajner sa najvećim brojem pregleda na društvenim mrežama VIDEO

Ekscentrični modni dizajner Harald Gloker (58) prepoznatljiv je zbog svojih upadljivih, blještavih i otkačenih kreacija. Prošle je godine bio u centru pažnje nakon što je kritikovao modnu reviju u Beču, a sada je postao hit na TikToku, gde svakodnevno objavljuje nove videe.

Na TikToku ga trenutno prati nešto više od 130 hiljada ljudi, a za svoje zanimljive snimke prikupio je oko 1,2 miliona lajkova. Često snima trenutke iz privatnog života, druženja s prijateljima, izlaske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svoje modne kombinacije. U nekima je pokazao i svoje estetske korekcije, kojih je imao nekoliko, a najviše na usnama.

Video koji je objavio u sredu pogledan je čak 3 milona puta, a brojni su komentarisali njegov nesvakidašnji izgled.

"Izgleda kao lik iz Simsa koji napraviš za nekoliko minuta", glasio je jedan komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.