Izgleda kao avion, a o njenom milionskom garderoberu sanja svaka žena FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 15:26

Izgleda kao avion, a o njenom milionskom garderoberu sanja svaka žena FOTO/VIDEO

Dženifer Aniston (55) je pružila priliku obožavaocima da zavire u njen raskošni garderober i zaista je očaravajući.

Slavna glumica i zvezda kultnih "Prijatelja" koja je nedavno proslavila 55. rođendan pokazala je garderober u 21 milion dolara vrednoj vili na Bel Eru, u Kaliforniji. I kao što smo i mogli pretpostaviti, izgleda kao orman velike zvezde - raskošno i prekrasno.

Otprilike je veličine jednog butika s odećom, u kojem je sve na svom mestu, organizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i po boji i po stilu - onako kako bi svaka žena poželela da ima.

Na objavama koje se nalaze na njenom Instagram profilu vidi se da samo u hodnik garderobera može stati njen stručni tim od najmanje petoro ljudi, a tu je sva oprema i za šminkanje i za friziranje.

Na kraju je slavna glumica, koja u ovoj vili živi od 2011. godine, pokazala zavidnu liniju u kratkoj crnoj haljini dok je odlazila na događaj, a njene zategnute i vitke noge zaista ostavljaju bez daha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.