Izbio rat oko slavnog fudbalera, bivša i sadašnja se zakačile: Naš sin nije prljava tajna

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 17:09

Izbio rat oko slavnog fudbalera, bivša i sadašnja se zakačile: "Naš sin nije prljava tajna"

Pravi rat izbio je oko fudbalera Kajla Vokera i to između trenutne supruge Eni Voker i bivše partnerke Lorin Gudman.

Voker ima trogodišnjeg sina Kaira s bivšom partnerkom, a nakon što je ona objavila fotografiju njihovog sina u očevom adresu, nastala je prava drama.

Eni Voker, sadašnja supruga fudbalera, da bi kontrirala bivšoj partnerki, objavila je na društvenim mrežama porodičnu fotografiju sa decom koju je dobila u braku sa pomenutim fudbalerom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
I dok je Gudman napisala da će Kairo uvek podržavati svog oca, Eni je istakla da je tri magičan broj" i da će njihovi sinovi, Rajan, Roman i Rejn, uvek stvarati nova sećanja sa ocem.

Tu je krenula bura, ali i medijsko prepucavanje.

"Naš sin Kairo nije napravio ništa pogrešno, i Eni ga ne može izbrisati iz života. On je takođe sin Kajla Vokera. On nema tri sina nego četiri i Eni to mora da prihvati", rekla je Lorin za "The Sun", te dodala da se Vokerova supruga ponaša kao zla maćeha.

Takođe, Lorin je objasnila da je Kairo nastao tokom kratke veze sa Vokerom, te da je Eni bila svesna te činjenice.

"Eni je znala da sam trudna u trenutku kada se pomirila s Kajlom. Sveti se mom sinu, umesto ocu. Naš sin nije neka prljava tajna, pa da ga gura pod tepih", rekla je bivša partnerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.