Ivanka Tramp godinama pije ovaj napitak, nije ni čudo što ima vitko i zategnuto telo FOTO

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 10:31

Ivanka Tramp godinama pije ovaj napitak, nije ni čudo što ima vitko i zategnuto telo FOTO

Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, nedavno je prisustvovala jednom događaju u Las Vegasu.

Ona je na otvaranju resorta "Fountainbleau" u gore pomenutom američkom gradu ponela elegantnu odevnu kombinaciju koja mami poglede, ali i uzdahe. Kako se vidi sa fotografija od te večeri, Ivanka je nosila srebrnu suknju i crni bodi, a celokupno izdanje je upotpunila pismo torbicom neobičnog dezena.

Kada je reč o frizuri i načinu šminkanja, Ivanka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se odlučila za jednostavni retro stil i upečatljivi crveni karmin.

Moraćete se složiti sa nama, ćerka bivšeg američkg predsednika izgleda fenomenalno, a ona je i jednom prilikom otkrila i kako postiže tu figuru.

Ivanka se budi u pola šest ujutru, kako bi meditirala, a onda sledi i osveženje - velika čaša vode sa limunom. Nakon toga, rekla je jednom, pije šolju kafe.

"Volim da ustanem pre dece da obavim sve što želim, a onda imam vremena da se potpuno fokusiram na njih. Meditacija je jedna od najvažnijih stvari koje radim svaki dan. Meditiram 20 minuta, dva puta dnevno. Ponekad propustim poslepodnevnu meditaciju, ali jutarnju nikad", rekla je jednom prilikom Ivanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.