Ivan urezao ime svoje devojke u Koloseum i razbesneo Italijane: Krajnje bezobrazno VIDEO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 08:56

Ivan urezao ime svoje devojke u Koloseum i razbesneo Italijane: "Krajnje bezobrazno" VIDEO

Jedan turista je urezao ime svoje devojke u Koloseum u Rimu i time izazvao bes većine korisnika društvenih mreža.

Njegov snimak je za jako kratko vreme obišao svet, a o tome se oglasio i italijanski ministar kulture.

"Krajnje je sramotno i znak velikog nedostatka kulture da turista nagrđuje jedno od najpoznatijih mesta na svetu i deo istorijske baštine", rekao je ministar kulture. On je izrazio nadu da će krivac biti pronađen i kažnjen. Na snimku se vidi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << urezuje "Ivan + Hayely.

Pre nekoliko godina ruski turista je kažnjen novčanom kaznom od 20.000 evra za sličan čin. Izveštaji italijanskih medija sugerišu da bi se nepoznati počinitelj mogao suočiti sa sličnom kaznom ako bude uhvaćen.

Izgrađen u prvom veku nove ere, Koloseum je najveći amfiteatar na svetu, rimska znamenitost i glavna turistička atrakcija. Na svom vrhuncu u njemu su se održavale gladijatorske borbe i drugi spektakli, od kojih su mnogi bili brutalni.

Svake godine Koloseum poseti oko milion posetilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.