Ispod providne haljine samo gaćice i izvajano telo; i lepa i zgodna, za muškarce otrov FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 11:04

Ispod providne haljine samo gaćice i izvajano telo; i lepa i zgodna, za muškarce "otrov" FOTO

Američka glumica u poslednje vreme obožava da nosi providne ili "gole" haljine kojima otkriva gotovo svaki deo svog savršenog tela.

Kejt Bekinsejl (50) mnogi svrstavaju u najlepše žene sveta, a ova američka glumica ne prestaje da nas oduševljava figurom i smelim izdanjima.

Uvek se trudi da bude drugačija, što joj i polazi za rukom u neobičnim modnim kreacijama koje odlično zna da ponese, a usuđuje se i na one najsmelije. To je slučaj i sa "golom haljinom" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju je obukla, a koja joj je stigla od Paris Hilton.

Haljina je providna celom dužinom, a na "škakljivim" mestima ukrašena srebrnim cvetićima. Kejt na sebi ima samo gaćice, a izazovan stajling upotpunila je i efektnim visećim minđušama.

Njena torbica je i te kako zapažena, s obzirom na to da je u obliku mačke, za koje se zna da ih Kejt obožava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.