Isplivao poslednji snimak Šinejd OKonor, pričala o gubitku sina; Oglasio se mrtvozornik o uzroku

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 10:27

Isplivao poslednji snimak Šinejd O'Konor, pričala o gubitku sina; Oglasio se mrtvozornik o uzroku

Irska pevačica Šinejd O' Konor preminula je 26. jula, u 57. godini, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Na njenim nalozima na društvenim mrežama vidi se koliko je pevačica patila za sinom Šejnom, koji je izvršio samoubistvo pre 18 meseci, zbog čega mnogi smatraju da je i ona digla ruku na sebe upravo zbog ovog bola.

Kako se sada može videti na Tviteru, pevačica u svom poslednjem objavljenom videu na društvenim mrežama govorila o ovom teškom trenutku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pričala je o svojim fizičkim i psihičkim posledicama koje ima nakon Šejnove smrti:

''Izgledam kao k**** u svakom slučaju, zbog čega nisam htela da snimim video. Kad saznate kako vaše dete nažalost umire - to nije dobro ni za telo, ni za dušu, da budemo pošteni. Ali svejedno, nemojmo razmišljati o tome'', rekla je.

Pevačica je zatim obožavateljima pokazala svoj stan, rekavši:

''Evo mog lepog stana... Tu je gomila cveća koju mi je prijateljica danas poklonila. To je sve što mogu da vam pokažem jer je svugde ostalo nered.''

Mnogi su primetili da pevačica živi u vrlo malom stanu, a ne u luksuznoj kući koju bi mnogi očekivali.

''Hej, neki ljudi su tražili da napravim video kako bih dokazala identitet. Sada sam celu noć bila budna slušajući knjige o hinduističkoj estetici na Jutjubu'', rekla je pevačica na početku snimka, kao razlog snimanja videa, jer su mnogi mislili da neko drugi stoji iza njenih profila na društvenim mrežama.

Inače, oglasio se i mrtvozornik nakon jučerašnjeg pregleda njenog tela koji kaže da medicinski uzrok smrti Šinejd O'Konor nije poznat. Uzrok njene smrti biće poznat nakon obdukcije i autopsije, a proces bi mogao da potraje nekoliko nedelja, pišu britanski mediji.

Odluka o tome da li će biti neophodna istraga, biće doneta kada ovi rezultati budu poznati i kada se nadležni konsultuju sa porodicom pevačice.

Podsećanja radi, policija se takođe juče oglasila o okolnostima smrti Šinejd.

"Policija je pozvana u sredu 26. jula u 11.18 časova zbog prijave o ženi koja ne reaguje, na adresi stanovanja u oblasti SE24. Prisustvovali su službenici. 56-godišnja žena je proglašena mrtvom na licu mesta", saopštila je policija u saopštenju za javnost.

"Bliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Za mrtvozornika će biti pripremljen izveštaj“, dodaje se u izveštaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.